STN EN 14342: 2014 (49 2141), Drevené podlahoviny. Vlastnosti, posudzovanie zhody a označovanie. - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14342: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 14342 + A1 z novembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy