STN EN ISO 3037: 2014 (50 0342), Vlnitá lepenka. Určenie pevnosti v tlaku na hranu (metóda s nevoskovanými hranami) (ISO 3037: 2013). - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3037: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3037 zo septembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy