STN EN ISO 15528: 2014 (67 3006), Náterové látky a ich suroviny. Odber vzoriek (ISO 15528: 2013). - Katuščáková, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15528: 2013