STN EN ISO 15528: 2014 (67 3006), Náterové látky a ich suroviny. Odber vzoriek (ISO 15528: 2013). - Katuščáková, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15528: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 15528 zo septembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy