STN EN 13179-1: 2014 (72 1184), Skúšky kamennej múčky používanej do bitúmenových zmesí Časť 1 Skúška delta krúžkom a guľôčkou - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13179-1: 2013