STN EN 13179-1: 2014 (72 1184), Skúšky kamennej múčky používanej do bitúmenových zmesí Časť 1 Skúška delta krúžkom a guľôčkou - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13179-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13179-1 z júla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy