STN EN 1097-6: 2014 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastností kameniva Časť 6 Stanovenie objemovej hmotnosti zŕn a nasiakavosti - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1097-6: 2013