STN EN ISO 13274: 2014 (77 0607), Obaly. Prepravné obaly na nebezpečné veci. Skúška chemickej znášanlivosti plastových obalov a nádob IBC (ISO 13274: 2013). - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13274: 2013