STN EN ISO 13274: 2014 (77 0607), Obaly. Prepravné obaly na nebezpečné veci. Skúška chemickej znášanlivosti plastových obalov a nádob IBC (ISO 13274: 2013). - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13274: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 16101 z mája 2005 a STN EN ISO 23667 z januára 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Dátum účinnosti opravy normy: september 2014
Keywords: normy