STN EN ISO 13856-2: 2014 (83 3314), Bezpečnosť strojov. Ochranné zariadenia reagujúce na tlak Časť 2 Všeobecné zásady navrhovania a skúšania hrán a tyčí reagujúcich na tlak (ISO 13856-2: 2013) - Mokráňová, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13856-2: 2013