STN EN 567: 2014 (94 2004), Horolezecké vybavenie. Upínače lana. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy. - Uherek, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 567: 2013 vrátane opravy EN 567: 2013/Cor. May 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 567 zo septembra 2013, ktorá od 1. 9. 2013 nahradila STN EN 567 z januára 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Uherek.
Keywords: normy