STN EN 16120: 2014 (94 3022), Výrobky pre deti a na starostlivosť o detí. Sedadlá na stoličku. - Katuščáková, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16120: 2012