STN EN 16120: 2014 (94 3022), Výrobky pre deti a na starostlivosť o detí. Sedadlá na stoličku. - Katuščáková, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16120: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16120 z apríla 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Keywords: normy