STN EN 71-3: 2014 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 3 Migrácia určitých prvkov - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-3: 2013