STN EN 71-3: 2014 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 3 Migrácia určitých prvkov - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-3: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 71-3 z novembra 2013, ktorá od 1. 11. 2013 nahradila STN EN 71-3 z októbra 1996 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Norma je nahradená normou STN EN 71-3 + A1 z marca 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy