STN EN 71-12: 2014 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 12 N-nitrózoamíny a N-nitrozóvateľné látky - Katuščáková, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-12: 2013