STN EN 71-12: 2014 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 12 N-nitrózoamíny a N-nitrozóvateľné látky - Katuščáková, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-12: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 71-12 z novembra 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Keywords: normy