TNI CEN/TR 16396: 2014 (94 0520), Technická normalizačná informácia. Zariadenia detských ihrísk. Odpovede na otázky k výkladu súboru noriem EN 1176: 2008 - Mokráňová, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 16396: 2012