TNI CEN/TR 16396: 2014 (94 0520), Technická normalizačná informácia. Zariadenia detských ihrísk. Odpovede na otázky k výkladu súboru noriem EN 1176: 2008 - Mokráňová, Silvia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 16396: 2012
Názov z disku
Spracovateľ: Silvia Mokráňová.
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty