STN EN 13480/A1: 2014 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 5 Kontrola a skúšanie. Zmena A1 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 13480-5: 2013 je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-5: 2012/A1: 2013