STN EN 50123-4/A1: 2014 (34 1560), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Spínacie zariadenia jednosmerného prúdu Časť 4 Vonkajšie odpínače, odpájače a uzemňovacie spínače jednosmerného prúdu. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 50123-4: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 50123-4: 2003/A1: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy