STN EN ISO 10579: 2014 (01 3245), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Kótovanie a tolerovanie. Poddajné súčiastky (ISO 10579: 2010, vrátane Cor. 1: 2011). - Bronček, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10579: 2013