STN EN ISO 10579: 2014 (01 3245), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Kótovanie a tolerovanie. Poddajné súčiastky (ISO 10579: 2010, vrátane Cor. 1: 2011). - Bronček, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10579: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10579 z januára 2014, ktorá od 1. 1. 2014 nahradila STN ISO 10579 z decembra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy