STN EN ISO 27830: 2014 (03 8500), Kovové a iné anorganické povlaky. Návody na špecifikáciu kovových a anorganických povlakov (ISO 27830: 2008). - Chovancová, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 27830: 2013