STN EN ISO 27830: 2014 (03 8500), Kovové a iné anorganické povlaky. Návody na špecifikáciu kovových a anorganických povlakov (ISO 27830: 2008). - Chovancová, Marta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 27830: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1403 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Norma je nahradená normou STN EN ISO 27830 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy