STN EN 14894: 2014 (07 8636), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Označovanie fliaš a sudov. - Rypák, Rudolf (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14894: 2013