STN EN 14894: 2014 (07 8636), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Označovanie fliaš a sudov. - Rypák, Rudolf; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. Plynárstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14894: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14894 z augusta 2013, ktorá od 1. 8. 2013 nahradila STN EN 14894 z februára 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rzpák. Technická komisia: TK 51 Plynárstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Keywords: normy