STN EN 1594: 2014 (38 6435), Plynárenská infraštruktúra. Plynovody na maximálny prevádzkový tlak nad 16 barov. Požiadavky na prevádzku. - Hrivík, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Preprava a distribúcia plynu (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1594: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1594 zo septembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Hrivík. Technická komisia: TK 113 Preprava a distribúcia plynu
Keywords: normy