STN EN 16121: 2014 (91 0704), Nebytový úložný nábytok. Požiadavky na bezpečnosť, pevnosť, trvanlivosť a stabilitu. - Joščák, Pavol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16121: 2013
Spracovateľ: Pavol Joščák. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN 16121 + A1 z apríla 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy