STN EN 60601-1-9/A1: 2014 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 1-9 Všeobecné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti. Pridružená norma: Požiadavky na konštrukciu zohľadňujúcu životné prostrredie. Zmena A1 - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 60601-1-9: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-1-9/A1: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy