STN EN 13445-1/A1: 2014 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 1 Všeobecne. Zmena A1 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 13445-1: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-1: 2009/A1: 2013