STN EN 13445-1/A1: 2014 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 1 Všeobecne. Zmena A1 - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 13445-1: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-1: 2009/A1: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy