STN ISO 2709: 2014 (01 0148), Informácie a dokumentácia. Formát na výmenu informácií. - Sliacky, Michal (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2709: 2008