STN ISO 2709: 2014 (01 0148), Informácie a dokumentácia. Formát na výmenu informácií. - Sliacky, Michal; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia, informácie a dokumentácia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2709: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 2709 z júla 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Sliacky. Technická komisia: TK 69 Terminológia, informácie a dokumentácia
Keywords: normy