STN EN ISO 3807: 2014 (07 8320), Fľaše na plyny. Fľaše na acetylén. Základné požiadavky a typová skúška (ISO 3807: 2013, opravená verzia 15. 11. 2013). - Rypák, Rudolf (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3807: 2013