STN EN ISO 3807: 2014 (07 8320), Fľaše na plyny. Fľaše na acetylén. Základné požiadavky a typová skúška (ISO 3807: 2013, opravená verzia 15. 11. 2013). - Rypák, Rudolf; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3807: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1800 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy