STN EN 60695-11-10: 2014 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 11-10 Skúšobné plamene. Metódy skúšok plameňom s výkonom 50 W pri vodorovnej a zvislej polohe vzorky - Gilian, František (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-11-10: 2013