STN EN 60695-11-10: 2014 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 11-10 Skúšobné plamene. Metódy skúšok plameňom s výkonom 50 W pri vodorovnej a zvislej polohe vzorky - Gilian, František; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroinštalačné materiály (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-11-10: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60695-11-10 zo septembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 60695-11-10 zo septembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 25. 6. 2016
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroinštalačné materiály
Keywords: normy