STN EN 50541-2: 2014 (35 1110), Trojfázové suché distribučné transformátory 50 Hz od 100 kVA do 3 150 kVA, s najvyšším napätím pre zariadenia neprevýšujúcim 36 kV Časť 2 Stanovenie zaťažiteľnosti transformátora zaťaženého nesínusovým prúdom (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50541-2: 2013