(STN EN 60598-2-12: 2014 (36 0600), Svietidlá Časť 2-12 Osobitné požiadavky. Nočné svietidlá do sieťových zásuviek - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-12: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60598-2-12 z januára 2007 v celom rozsahu. STN EN 60598-2-12 z januára 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 3. 6. 2016
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy