STN ISO/IEC 27000: 2014 (36 9789), Informačné technológie. Bezpečnostné metódy. Systémy riadenia informačnej bezpečnosti. Prehľad a slovník. - Ďurčík, Miloslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO/IEC 27000: 2012
Spracovateľ: Miloslav Ďurčík. technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Keywords: normy