STN EN ISO 6887-6: 2014 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 6 Špecifické pokyny na prípravu vzoriek odobratých v prvovýrobe (ISO 6887-6: 2013)

Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6887-6: 2013

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Kaclíková, Eva (Translator)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014.
Témy:
Fyzický popis: 12 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Zhrnutie:Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6887-6: 2013
Popis jednotky:Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 6887-6 zo septembra 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Fyzický popis:12 s.