STN EN ISO 6887-6: 2014 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 6 Špecifické pokyny na prípravu vzoriek odobratých v prvovýrobe (ISO 6887-6: 2013)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6887-6: 2013
Uložené v:
Ďalší autori: | |
---|---|
Médium: | Norma |
Jazyk: | Slovak English |
Vydané: |
Bratislava :
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR,
2014.
|
Témy: | |
Fyzický popis: |
12 s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Zhrnutie: | Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6887-6: 2013 |
---|---|
Popis jednotky: | Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 6887-6 zo septembra 2013 v celom rozsahu Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
Fyzický popis: | 12 s. |