STN EN ISO 6887-6: 2014 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 6 Špecifické pokyny na prípravu vzoriek odobratých v prvovýrobe (ISO 6887-6: 2013)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6887-6: 2013
Saved in:
Other Authors: | |
---|---|
Format: | Norma |
Language: | Slovak English |
Published: |
Bratislava :
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR,
2014.
|
Subjects: | |
Physical Description: |
12 s. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Summary: | Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6887-6: 2013 |
---|---|
Item Description: | Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 6887-6 zo septembra 2013 v celom rozsahu Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
Physical Description: | 12 s. |