STN EN 15383 + A1: 2014 (64 3159), Potrubné systémy z plastov na kanalizačné potrubia a stoky. Sklené lamináty (GRP) na báze polyesterovej živice (UP). Vstupné šachty a revízne komory. - Pašek, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN 15383: 2012 + A1: 2013 a má posravenie oficiálnej verzie