STN EN 15383 + A1: 2014 (64 3159), Potrubné systémy z plastov na kanalizačné potrubia a stoky. Sklené lamináty (GRP) na báze polyesterovej živice (UP). Vstupné šachty a revízne komory. - Pašek, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN 15383: 2012 + A1: 2013 a má posravenie oficiálnej verzie
Táto norma nahrádza STN EN 15383 z júna 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov, TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy