STN EN 1793-6: 2014 (73 6041), Zariadenia na zníženie hluku z cestnej dopravy. Skúšobná metóda na určovanie akustických vlastností Časť 6 Vlastné charakteristiky - In situ hodnoty vzduchovej nepriezvučnosti v podmienkach priameho zvukového poľa - Salaiová, Brigita; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1793-6: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1793-6 z októbra 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Brigita Salaiová. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Keywords: normy