STN EN 12697-41: 2014 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 41 Odolnosť proti rozmrazovacím prostriedkom - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-41: 2013