STN EN 12697-41: 2014 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 41 Odolnosť proti rozmrazovacím prostriedkom - Gillinger, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-41: 2013
Norma je zrušená od 01. 08. 2023
Táto norma nahrádza STN EN 12697-41 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy