STN EN 15975-2: 2014 (75 5701), Bezpečnosť zásobovania pitnou vodou. Pokyny na riadenie rizika a krízové riadenie Časť 2 Riadenie rizika - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15975-2: 2013