STN EN 13402-3: 2014 (80 7006), Označovanie veľkosti oblečenia Časť 3 Telesné rozmery a intervaly - Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13402-3: 2013